Stoelmassage op het Werk

Vindt u het welzijn van uw medewerkers belangrijk? Wilt u dat ze gemotiveerd zijn en ziekteverzuim voorkomen? (Werk)stress en werkgerelateerde lichamelijke klachten zowel preventief als curatief behandelen? Dan is een stoelmassage voor uw bedrijf of organisatie precies wat u nodig hebt!

stoelmassage bedrijf

Een stoelmassage wordt op een speciale ergonomische stoel gegeven en is ideaal om houding- en werkgerelateerde klachten aan te pakken, zoals de schouders, rug, nek en armen. Doordat men vaak een langere tijd in een eenzelfde houding zit of staat, zijn negatieve effecten op het lichaam merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan verkrampte schouders door langdurig zitten achter een bureau, spanningshoofdpijn door een beeldscherm of rugpijn door te lang staan. Met een stoelmassage kunnen we de spieren stimuleren en komt de doorbloeding weer op gang, wat niet alleen een ontspanning, maar ook een flinke energie boost oplevert! Indien gewenst kan de werknemer ervoor kiezen om onze noise-cancelling headphone te gebruiken, waardoor uw medewerker zich even volledig kan afsluiten van de werkplek en nog meer kan ontspannen.

Wij verzorgen niet alleen de stoel, maar natuurlijk ook uw werknemers!

Voordelen Stoelmassage Bedrijven

Werkstress is een van de grootste oorzaken van verzuim (meer dan een derde). De effecten van een regelmatige stoelmassage en de invloed op het ziekteverzuim zijn veelvuldig wetenschappelijk onderzocht. De resultaten liegen er niet om: het zorgt voor een betere algehele gesteldheid van de werknemer, het heeft een positief effect op de productiviteit van de werknemer, beperkt de verzuimkosten en is daarnaast ook nog eens bevorderlijk voor een ontspannen werksfeer. Met een behandeling van slechts 20 minuten kunnen veelvoorkomende probleemgebieden gericht aangepakt worden en verergering van de klachten voorkomen worden door vroegtijdige signalering van overbelasting. Door stoelmassages in te zetten als preventief middel kunt u daarnaast enorm veel geld besparen op de verzuimkosten – één ziektedag kost een werkgever namelijk al snel ruim €300 per dag!

Een stoelmassage op het werk kost tijd en geld, maar verdient zichzelf binnen no-time terug. Voor u als organisatie is een stoelmassage dus niet alleen een effectief middel om in te zetten als preventief verzuimbeleid, maar ook erg interessant vanwege de fiscale aftrekbaarheid en besparingsmogelijkheden. Het inzetten van regelmatige stoelmassages (minimaal één keer per maand) kan het verzuimpercentage aanzienlijk verlagen en verzuimkosten beperken. 

Ontspannen op het Werk?

Bekijk onze standaardtarieven voor een stoelmassage of neem contact op voor een offerte op maat!